RB Leipzig, Coach Rose'dan ayrıldı – Löw devraldı

fator

New member
Bundesliga
RB Leipzig, Coach Rose'dan ayrıldı – Löw devraldı

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Yarı finaller yeterli değildir. Bundesliga'daki düşüş eğilimi nedeniyle, RB Leipzig, önemli bir kupa oyunundan kısa bir süre önce Coach Rose'dan ayrılıyor. Geçici koç Zsolt Löw olur.

Zsolt Löw zaten RB Leipzig ve Kupa yarı finalinde takıma bakacak. Bundesliga Kulübü bunu açıkladı. Kısa bir süre önce Saksonlar teknik direktör Marco Rose ve asistanından ayrılmıştı. Küresel futbol şefi Jürgen Klopp takımındaki 45 yaşındaki açık bir şekilde, sezon sonuna kadar işi ele geçiriyor, o zaman yeni bir baş antrenör takip edecek.

Löw, “Odak noktamız bu sezon en fazla dokuz oyun üzerinde. Hala iki yarışmada hedeflerimize ulaşma fırsatımız var. Berlin'de kupa finaline ulaşmak ve Bundesliga sezonunun geri kalanından maksimum değeri almak için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Zsolt Löw: Klopp Assistant Antrenör

Löw, Ralph Hasenhüttl ve Ralf Rangnick altında Leipzig'deki antrenör yardımcısı ve daha sonra Thomas Tuchel tarafından asistan, ilk görevini Çarşamba günü (8.45 pm/zdf) VFB Stuttgart'taki Cup yarı finalinde aldı. Uzun süredir Klopp-Co teknik direktörü Peter Krawietz onu asistan olarak destekliyor. Buna ek olarak, ligdeki takımı ilk dörde ve dolayısıyla önümüzdeki sezonun Şampiyonlar Ligi'ne götürmelidir. Leipzig şu anda altıncı.

Yaz aylarında, hala bulunabilecek bir koçla tam bir yeniden başlatma yapılacaktır. İlk başta Sebastian Hoeneß adaylardan biriydi, ancak eski Leipzig gençlik koçu sözleşmeyi genişletmeye ve Stuttgart'ta kalmaya karar verdi.

28 Şubat 2025.18: 33

Wolfsburg koçu

Hasenhüttl hentbol kuralını değiştirmeyi öneriyor

Schmidt yazdan mevcut

Roger Schmidt, yakın zamanda Benfica Lizbon'un hizmetinde bulunan Summer'dan da satışa sunulacaktı. Salzburg'da geçirdiği zamanla Schmidt'in bir RB geçmişi var.

Rose, Pazar sabahı 900 günden fazla bir süre sonra serbest bırakılmıştı. Borussia Mönchengladbach'ta 0: 1 ile Leipzig altıncı sırada yer aldı. Spor yönetimi sezon hedeflerini akut tehlike içinde gördü ve Leipziger yerlisinden ayrıldı. Daha önce, 48 yaşındaki haftalar boyunca tüm eleştirilere karşı güçlendirilmişti.

Rose Eylül 2022'de Domenico Tedesco'nun halefi olarak işlendi. Jesse Marsch ve Tedesco'ya göre Rose, Leipzig'in erken ayrıldığı birbiri ardına üçüncü koç. Julian Nagelsmann daha önce Bayern Münih'ten işe alınmıştı.

Bu makale güncellendi.

DPA

Nik / yks

Melis

New member
Bundesliga
RB Leipzig, Coach Rose'dan ayrıldı - Löw devraldı

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Herkese iyi günler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Bundesliga

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Selam heyecan arayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Melis' Alıntı:
Herkese iyi günler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Melis, ama önemli değil

Defne

New member
Bundesliga

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Melis' Alıntı:
Herkese iyi günler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Yine de şunu söyleyeyim @Melis, konu ciddiye alınmalı

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Bundesliga

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Selam çözüm arayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Lutfiye' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Melis, ama
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Lutfiye

Bengu

New member
Bundesliga

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Herkese iyi sabahlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

resepsiyoncu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Lutfiye
Burada altını çizdiğin nokta kritik @resepsiyoncu, çoğu kişi bunu atlıyor

Dikay

Global Mod
Global Mod
Bundesliga

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Selam yazılım camiası

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Burada altını çizdiğin nokta kritik @resepsiyoncu, çoğu kişi bunu
Bu bakış açını anlıyorum @Bengu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Bundesliga

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Yarı finaller
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

resepsiyoncu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Açıkçası bazı uzmanlar
Bu bakış açını anlıyorum @resepsiyoncu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Dikay' Alıntı:
Selam yazılım camiası Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bu bakış açını anlıyorum
Tam olarak aynı fikirde değilim @Dikay, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Burada altını çizdiğin
Bu bakış açını anlıyorum @Bengu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum