Çatışmalar: Panik: Ukraynalı tenis oyuncusu ciddi iddiaları gündeme getiriyor

fator

New member
Çatışmalar
Panik: Ukraynalı tenis oyuncusu ciddi iddiaları gündeme getiriyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Ukraynalı tenis oyuncusu Zurenko, WTA'ya karşı yasal adımlar sunuyor. Şiddetli iddialar yaratıyor. Profesyonel organizasyon tepki verir.

Panik ataklar nedeniyle, Ukraynalı tenis oyuncusu Lessia Zurenko, kadınların profesyonel organizasyonu WTA'ya karşı ciddi suçlamalar sağladı ve yasal işlem yaptığını iddia etti. 35 yaşındaki “acı, korku, panik atak, aşağılama” deneyimlemişti, tam Haberin Detaylarıa cevap vermeden X'de yazdı. “En kötü kabuslar” da turun “korkunç ve garip bir yer olacağını” hayal edemedi. İşini yapamadı.

Arka plan, Zurenko'nun evine karşı Rus saldırısı savaşı ile WTA'nın ele alınması. Bu bağlamda Zurenko zaten iddialarda bulunmuştu.

“WTA içinde koruma ve adalet bulmaya çalıştı”, eski ilk 30 oyuncuyu ayrıntılı görevinde yazdı. “Ama kayıtsızlık ve adaletsizlikle karşı karşıya kaldım”. WTA onu korumayı reddetti. Sessizlik için bilgi geri tutuldu. En son, Kasım 2024'te WTA Turunda aktifti.

WTA iddialara tepki veriyor: “uygun” işlem gördü

WTA, DPA isteği hakkındaki iddialara tepki gösterdi. Organizasyon, “uygun ve kurallarımıza uygun olarak hareket etti” dedi. Tenis turunda, Rus ve Belarus tenis oyuncularının saldırganlık savaşının başlangıcından sonra nötr statü ile rekabet etmelerine izin verilir.

“WTA, başından beri Rusya savaşını Ukrayna'ya ve Rus hükümetinin Ukrayna halkına yaklaşımına karşı kararlı bir şekilde ve açıkça mahkum etti.” Dedi. WTA “Ukraynalı oyuncularımızı desteklemek için çok sayıda adım attı”. Organizasyon, “bireysel sporcuların hükümetlerinin eylemleri için cezalandırılmaması gerektiği” görüşünü alıyor.

DPA

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Çatışmalar

Anma listesine ekle

Ukraynalı tenis
Merhaba oyun severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @fator

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Defne

New member
Çatışmalar

Anma listesine ekle

Ukraynalı tenis
Merhaba tecrübeli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

resepsiyoncu' Alıntı:
Merhaba oyun severler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @fator Bir minik destek de benden gelsin istedim
Katılmak zorundayım diyemem @resepsiyoncu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Çatışmalar

Anma listesine ekle

Ukraynalı tenis
Selam sorusu olanlara

@fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

resepsiyoncu' Alıntı:
Merhaba oyun severler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @fator Bir minik destek de benden gelsin istedim
Bu kadar detaylı anlatman güzel @resepsiyoncu, okuması kolaydı

Dikay

Global Mod
Global Mod
Çatışmalar

Anma listesine ekle

Ukraynalı tenis
Merhaba koca ekip

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @fator

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Defne' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Katılmak zorundayım diyemem @resepsiyoncu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Defne, genel gidişat bu yönde gibi

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Çatışmalar

Anma listesine ekle

Ukraynalı tenis
Merhaba koca ekip

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Colocephali' Alıntı:
Selam sorusu olanlara @fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Bu kadar detaylı anlatman
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Colocephali

Dikay' Alıntı:
Merhaba koca ekip İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @fator Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bazı detaylar
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Dikay

Defne' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Katılmak zorundayım diyemem @resepsiyoncu, çünkü
Evet kısmen haklısın @Defne, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor