Ulusal Futbol Takımı: Nagelmann'ın Toplum ve Sağlık Hakkında Mesajları

fator

New member
Ulusal Futbol Takımı
Nagelsmann'ın toplum ve sağlık hakkındaki mesajları

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

İtalya'ya karşı önemli ortak oyundan önce Julian Nagelmann, Almanya'da çok az okul ve popüler sporlardan bahsediyor. Ulusal koç ayrıca Bavyera'daki çocukluğunu anlatıyor.

Julian Nagelmann, futbol kulübündeydi, atış kulübünde ve çocukken geleneksel kostüm kulübünde. Şimdi ulusal koç, popüler sporların ve topluluğun Almanya'da farklı bir kulüp hayatının finanse ettiği toplumun öneminden endişe duyuyor. 37 yaşındaki çocuk, özellikle çocuklar ve ergenlerin yerel yapılarda daha fazla spor yapmak ve daha fazla eğlence teklifi almaları gerekecekti.

Nagelsmann, İtalya Ligi'ndeki ulusal futbol takımının çeyrek final ikinci ayağından önce, “Bunu okulda, anaokullarında, normal toplumda da görüyorum. Benim için sporla birleştirilmesi gereken belirli bir sevinçle ilgili.” Dedi.

Nagelsmann genel bir egzersiz eksikliğini belirtir. “Eğer genç insanlar da sağlıklı değilse, sağlık sistemi daha da yüklenecek. Ve her şeyi finanse etmek giderek zorlaşıyor.”

Spor yapısına kalıcı yatırımlar

Nagelsmann, profesyonel futbolda en iyi koç olarak işlevinde bu konulara sık sık yorum yapmıştı. “Şimdi şu anda biraz daha fazla paramız var, ancak uzun vadede durum böyle olmayacak. Bu yüzden belirli masrafları bir seviyede tutmaya çalışmalıyız.”

Bir yeniden düşünmeli ve kol en küçüğüne ayarlandı. Ulusal koç, “Hareketin, daha sonra yaşam için biraz daha anlamlı olabilecek konular için başınızı serbest bırakmak için, haftada sadece bir saat değil, iyi bir şekilde önemli olduğunu düşünüyorum. Her rekabetçi sporcu veya profesyonel sporcu olamaz.

Hareketle matematik daha kolay

Nagelsmann, “Matematikten 20 dakika önce kısa bir süre sonra tekrar hareket edersem, bilim adamı değilim. Ama sanırım Binomik formüllerin daha önce sekiz saat oturduğunuzdan daha yüksek olduğunu hatırlayabilmeniz için birkaç metin okudum.” Dedi.

Bu konuyla ilgili görüşüyle ilgili bir soruya çok az yanıt vermesinde, Bavyera'daki çocukluğunu ve gençliğini de anlattı. “Gençken, Cuma akşamı atış kulübüne gittik. Sanırım hava tüfeği ile üç kez çekim yaptım, bu yüzden daha çok Currywurst ve birlikte oturmak ve sohbet etmekle ilgiliydi.”

Fesler için lederhosen

Nagelsmann, “O zaman herkes aslında futbol kulübünde veya müzik kulübündeydi. O zaman geleneksel kostüm kulübü vardı. O zaman geleneksel kostüm kulübü vardı. Deri pantolonlara makul bir şekilde bakan neredeyse herkes. Ayrıca geleneksel kostüm kulübündeydim. Ve sonra hala bir erkek kulübü vardı. Ve bugün aslında futbol kulübü dışında daha fazla yok.”

Herkes “kendileriyle biraz daha meşguldü” diye şikayet etti. “Bu yüzden egzersiz ve sporun güncel olduğundan daha önemi olmak istiyorum. Çünkü bunun iyi ve insanlara ve çocuklara bağlandığına inanıyorum.”

DPA