Serdar Dursun: Daha çok oynamak istiyorum

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Serdar Dursun: Daha çok oynamak istiyorumKarşılaşma sonrası açıklamalarda bağcıklı golcü futbolcu, haklı tek galibiyet aldıklarını belirterek, “Zor maç olacağını biliyorduk. Avrupa’daki takımların hepsi sistemli takımlar. Austria Wien’in gücünü, biliyorduk ama buraya mutlak galibiyet için gelmiştik. İkinci maç için zaman avantajlı tek skor yakalamak istiyorduk. İyi tek oyun oynadık, 3-4-3 oynadık. Bazı pozisyonlarda biraz henüz iyi olabilirdik. Ama haklı tek galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Haftaya İstanbul’bile henüz rahat tek maça çıkacağız” niteleyerek konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un şans verdiği takdirde sahada her şeyini vermeye çalıştığını ifade fail Serdar Dursun, “Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hoca şans verdiği takdirde sahada her şeyimi veriyorum. Bir forvet olarak gol göndermek, takımıma katkı sağlamak lazım. Ben dahi katkı sağladığımı düşünüyorum. Oynadığım maçlarda bile gollerimi atıyorum. Bugün dahi nasip oldu. Her maç üzerine koymak istiyorum, henüz sayı oynamak istiyorum. Bakalım sezon uzun, inşallah böyle sürme ederiz” şeklinde konuştu.

Attila Szalai: İşimiz bitmedi

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Austria Wien’i 2-0 mağlup fail Fenerbahçe’dahi savunma oyuncusu Attila Szalai, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

Turun henüz bitmediğini dile getiren Macar futbolcu, “Çünkü play-off maçları iki ayaklı maçlardır. Bugün işin yarısını hallettiğimizi söyleyebilirim. İyi tek galibiyet elde ettik, iyi oynadığımızı düşünüyorum. 2 dahi güzel gol attık, muhteşem gol attık. Ama tabii ki dahi işimiz bitmedi. Gelecek hafta İstanbul’bile oynayacağımız tek maç var. En önemlisi bugünü iyi tek şekilde bitirmekti. Şimdi iyi tek şekilde hazırlanıp, ligdeki maçımıza odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

“HARİKA BİR ATMOSFER YARATTILAR, TARAFTARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Sarı-lacivertli taraftarların kendilerine yoğun tek destekte bulunmasına değinen Szalai, “Onların gösterdiği yerde destekten dolay gerçekten sayı mutluyuz. Harika tek hava yarattılar. Taraftarlarımızla her zaman olduğu gibi gurur duyuyoruz. Onlar için dahi güzel tek gece olduğunu zannediyorum” niteleyerek konuştu.

Attila Szalai son olarak ligde oynayacakları Adana Demirspor maçına ilişkin şunları kaydetti:

“Adana Demirspor sezona 2 galibiyetle iyi tek mukaddime yaptı. Bizler dahi oynayacağımız maçta elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Tabii ki sayı fazla maça çıkıyoruz, toparlanma sürecini iyi geçmemiz lazım. Sonrasında iyi tek şekilde hazırlanacağız. Hiç şüphesiz teknik ekip dahi bizi yerde maç için hazırlayacak. Gereken taktikleri bizlere iletecekler. Bizler dahi en iyi şekilde en iyi performansımızı ortaya koymak için sahada olacağız.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.