Futbol: Gerçek koç Ancelotti bunu açıkça ortaya koyuyor: 25 Mayıs'tan önce açıklama yok

fator

New member
futbol
Gerçek koç Ancelotti bunu açıkça ortaya koyuyor: 25 Mayıs'tan önce açıklama yok

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Carlo Ancelotti geleceği hakkında spekülasyon hakkında yorum yapmaya devam ediyor. Gerçek antrenör, yaklaşan Brezilya'nın ulusal koçu olarak işlem görüyor. Seleção işi için bir başka aday artık ücretsiz.

Carlo Ancelotti, bu sezonun son maç gününe kadar İspanyol futbol şampiyonasında geleceği hakkında hiçbir şey söylemek istemiyor. Real Madrid'in 65 yaşındaki koçu, tüm spekülasyonların ortasında vurguladı: “25 Mayıs'tan önce geleceğim hakkında konuşmayacağım.”

O gün, kraliyet oyuncuları Primera División'da San Sebastián'dan Real Sociedad'a karşı evde oynuyorlar ve kulüp daha sonra gerçek -wunsthel'deki unvanı kutluyor. Ancak şampiyonada, Frontrunner FC Barcelona ile uzaktan düelloda hiçbir kayma etkilenemez. Ertesi hafta sonu Barselona'da olası bir belirleyici Clásico olacak.

“Bu kulübü seviyorum ve oyuncularımı çok seviyorum,” dedi Ancelotti, Celta Vigo'ya (Pazar, 14:00) karşı maçtan önce basın toplantısında. “Bilmek istediğini anlıyorum, ama şimdi bunun hakkında konuşmak istemiyorum,” diye vurguladı son derece dekore edilmiş İtalyanca: “Tam olarak ne yapacağımı biliyorum.”

Ancelotti'nin sözleşmesi gelecek yıl Haziran sonuna kadar sürüyor, ancak ayrılması bekleniyor. Leverkusen'in teknik direktörü Xabi Alonso, halef olarak defalarca bahsediliyor. Ancelotti'nin hedefi Brezilya olabilir. Oradaki dernek, İtalyanların ulusal bir koç olarak olmasını istiyor. Sözde sözlü bir anlaşma olmalı, ancak henüz imza yoktu.

Şimdi bir kulüp olmadan ancelotti'ye alternatif

Ancelotti'nin gerçekten istediği bir kıdem tazminatı ödemesine ek olarak, bir Brezilya katılımının başlangıç tarihi de bir rol oynamalıdır. Yeni koçun Haziran başında bir sonraki Dünya Kupası elemelerine katılması planlanıyor. Ancak Real, Haziran ortasından Temmuz ortasına kadar Dünya Kulübü Şampiyonasına da katılıyor.

Brezilya Derneği, müzakereler çıkmazda olsa bile mutlu bir son için umut etmeye devam etti, Brezilya'nın “O Globo” yazdı. Bir yıl önce bir iş başarısız olduktan sonra Ancelotti ile çalışmazsa, aday olarak da takas edilen Jorge Jesus da şimdi mevcut olacaktı. 70 yaşındaki sezon sonundan önce Suudi Arabistan'daki Al-Hilal'da serbest bırakıldı.

“Harika bir veda olacak”

Bu arada Ancelotti, “Bu harika bir veda olacak.” Real Madrid ile hiç anlaşmazlığı olmadı.

DPA