Fahnen-Klat: “Frankfurt hayranları spora ilgi duyuyor”

fator

New member
Bochum'da Banner Slat
“Frankfurt hayranları spora ilgi duyuyor”

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Gecikmeli vuruş, yükseliş korkusu, ultra destek yok: Futbol taraftarlarının oyun üzerinde çok fazla etkisi var mı? Eintracht Frankfurt yönetim kurulu üyesi Reschke bunun hakkında konuşmak istiyor.

VFL Bochum'daki yenilenen çit bayrağı çıta ve Eintracht Frankfurt'a karşı 50 dakikalık başlama-off'tan sonra, hayranların çok fazla etkisi hakkında bir tartışma tekrar alevlendi. Frankfurt yönetim kurulu üyesi Philipp Reschke, Bundesliga Pazar maçındaki ekibinin zaferinden sonra “Bozmamaya dikkat etmeliyiz” dedi. Reschke, seyahat eden SGE destekçilerini oyundan önce davranışları için açıkça eleştirdi ve sonuçları açıkladı.

Frankfurt Zaun'da “Isıtmalı” tartışma

Frankfurt hayranları konuk alanına bir afiş eklediler, ancak bir kaçış rotasını engelledi. Stadyum sözcüsü, oyunun planlanan başlamasından önce 15: 30'da konuk hayranlara Frankfurt Eki bunu reddetti. Reschke, çitte “ısıtmalı” ve “zor” bir tartışmadan bahsetti.

16 Mart 2025.19: 16

Kaçış Kapısı Engellendi

Banner-Klat: Eski Manager Bobic, hayran kampanyasını “Rasverhiness” olarak adlandırıyor

Sadece yarım saatlik tartışmadan sonra SGE hayranları tüm afişleri kaybetti ve stadyumu büyük bölümlerde bıraktı. “Bu elbette hepimizin memnun olduğumuz bir çözümdür, çünkü o kadar ileri gelmemeliydi.

Bochum'un teknik direktörü Dieter Hecking de eleştirdi: “Hayranların içgörülü olmasını isterdim.” Frankfurt meslektaşı Dino Toppmöller, oyundan önce “gerginlikte önemli bir düşüş” bildirdi.

Ultras güvenlik gereksinimlerine göre birleştirildi

Buna ek olarak, her iki kulübün ultra sahneleri de sağlamlaştı ve açıkça başlama oyununda desteği desteklemeyi reddetti. Bochum'dan Gerrit Holtmann atmosfer eksikliğinden şikayet etti: “Hayranlar bizi giyiyor, bunu söylemelisin. Bugün biraz eksikti.”

20 Ocak 2024.17: 35

Lisans Oyuncu Bölümü Başkanı Christian Gentner (solda) ve VFB Stuttgart Başkanı Claus Vogt (2. VL)

Bundesliga

Posse Çim Bayrağı Çevresinde: Hakem 40 dakikadan fazla Bochum'da Oyunu Keser

Hem Hecking hem de Holtmann temel olarak ultrasların davranışını eleştirmedi. Bocum bağlantısını çeken yedek Holtmann, “Renklerle ayrıldı – birlikte – bu iyi olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

Bununla birlikte, VFL Bochum'un da şöyle diyor: “Frankfurt hayran sahnesinin bazı bölümleri daha önce kasıtlı olarak 'hayran bilgilerinin' ve yerel kolluk kuvvetlerinin talimatlarını takip etmemeye ve çıkarlarını spora koymaya karar vermişti.”

Bochum'da üçüncü bayrak çayı

Bochum'da fan afişleri ile ilgili sorun olması yeni değil. Eylül 2023'te Borussia Mönchengladbach'a karşı oynanan oyun on -dakika geç saatlerde başladı. Ocak 2024'te VFB Stuttgart'a karşı oyun yıkımdan bile önceydi. Bu durumlarda da bir çit bayrağı bir kaçış yolunu engellemişti.

Reschke'ye göre, sorun tüm kulüpler tarafından biliniyor. Frankfurt yönetim kurulu üyesi ve Dazn'a ekledi: “Bu, bir bütün olarak hepimizin başına gelmemeli ve bunun gibi bir şeyin pazarlık yapılmadığı biliniyordu ve aslında böyle bir şeyin pazarlık yapılmadığı biliniyordu.”

18 Mart 2022.23: 06

Benjamin Cortuns çevresindeki hakem takımı oyun sırasında sahadan ayrılır

İlk kesinti, sonra yıkım

Bochum'da Eklat: Bundesliga Game Beaker iptal edildikten sonra

VFL yöneticilerine göre, çim servisi sadece birbirlerine düzgün bir şekilde bağlı olmayan pankartları kaldırmaz, ayrıca fan bloğundaki yükselme korkusuyla da ilgilidir.

DPA

nik